/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F3adc611ce91cc1597f5e4f4ca5e17542.jpg)
Простий рецепт ідеальної святкової буженини на великодній стіл
Якщо ви ще не вирішили, яку м'ясну страву готуватимете на великодній стіл, тоді рецепт святкової буженини з індички вам точно стане в пригоді. У вас вийде соковита, смачна й апетитна буженина.
До речі, буженина з індички відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, повідомляє Главред з посиланням на olga_riabenko.
Буженина з індички - рецепт
Інгредієнти:
Розріжте стегно, не дорізаючи до кінця.
Петрушку дрібно наріжте, часник натріть на дрібній тертці і змішайте з медом, гірчицею, паприкою, сіллю і перцем.
Приготовленою сумішшю змастіть м'ясо всередині та згорніть у рулет, перев'яжіть кулінарною ниткою, посоліть і поперчіть.
Загорніть м'ясо в харчову плівку і маринуйте мінімум дві години, а краще залиште на ніч.
Форму застеліть пергаментом, покладіть туди м'ясо і влийте воду, накрийте фольгою і випікайте півтори години за температури 180 градусів.
Приберіть фольгу і тримайте рулет у духовці ще 20 хвилин за температури 200 градусів.
Смачного!
Дивіться відео, як готувати святкову буженину:
Вас може зацікавити:
Хто така olga_riabenko?
olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

