Простий рецепт ідеальної святкової буженини на великодній стіл
Простий рецепт ідеальної святкової буженини на великодній стіл

Простий рецепт ідеальної святкової буженини на великодній стіл

Рецепт апетитної буженини на великодній стіл.
Час приготування Час приготування: 110 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 15 хв
Порції Порції 8 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Якщо ви ще не вирішили, яку м'ясну страву готуватимете на великодній стіл, тоді рецепт святкової буженини з індички вам точно стане в пригоді. У вас вийде соковита, смачна й апетитна буженина.

До речі, буженина з індички відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, повідомляє Главред з посиланням на olga_riabenko.

Буженина з індички - рецепт

Інгредієнти:

Розріжте стегно, не дорізаючи до кінця.

Петрушку дрібно наріжте, часник натріть на дрібній тертці і змішайте з медом, гірчицею, паприкою, сіллю і перцем.

Приготовленою сумішшю змастіть м'ясо всередині та згорніть у рулет, перев'яжіть кулінарною ниткою, посоліть і поперчіть.

Загорніть м'ясо в харчову плівку і маринуйте мінімум дві години, а краще залиште на ніч.

Форму застеліть пергаментом, покладіть туди м'ясо і влийте воду, накрийте фольгою і випікайте півтори години за температури 180 градусів.

Приберіть фольгу і тримайте рулет у духовці ще 20 хвилин за температури 200 градусів.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати святкову буженину:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader