/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F0f4e487941c1b1e9b5516ed6daf3e9ed.jpg)
Дубайський вже не в тренді: готуємо новий вірусний шоколад – цього разу "волохатий"
А ще цікавіше приготувати її власноруч, тим паче знадобиться всього 2 інгредієнти. Як приготувати шоколадку "Волосся ангела" розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok @katya_rybalka.
Шоколад "Волосся ангела"
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 200 грамів шоколаду (білий або рожевий);
– 30 – 40 грамів пішманіє (турецька королівська халва).
Як приготувати шоколад "Волосся ангела"
Приготування:
- На водяній бані розтопіть шоколад.
- Залийте його у силіконову форму й відправте в морозильну камеру до повного застигання.
- Накладіть "волосся янгола" на застиглу шоколадку. Зверху залийте новий шар розтопленого шоколаду.
- Знову помістіть шоколадку у холодильник до повного застигання. Готово.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і просте пісочне печиво до чаю з шоколадом.

