/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6255254f98465514bccfafb022fcae8a.jpg)
З яйця та стакану молока – 50 булочок до чаю: рецепт, який можна називати скарбом
Ніжні булочки з сирною начинкою подарують незабутні емоції навіть від звичайного чаювання. 24 Канал радить зберегти цей рецепт від порталу "Господинька", адже він знадобиться вам ще не один раз.
Рецепт булочок з сирною начинкою
- Час: 1 година 15 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів теплого молока;
– 100 мілілітрів кефіру;
– 4 грами сухих дріжджів;
– 20 грамів цукру;
– 50 мілілітрів олії;
– 1 яєчний білок;
– 400 грамів борошна;
– дрібка солі;
начинка:
– 180 грамів кисломолочного сиру;
– 180 грамів твердого сиру.
Приготування:
- Змішуємо молоко, кефір, дріжджі та цукор. Додаємо білок та олію, знову добре перемішуємо. Всипаємо борошно і сіль, замішуємо тісто та залишаємо його в теплі на 30 хвилин.
- Твердий сир натираємо та змішуємо з кисломолочним.
- Тісто ділимо на 4 частини, кожну розкачуємо, посипаємо крохмалем та викладаємо одне на одного.
- Начинку викладаємо вздовж одного краю, згортаємо та розрізаємо на булочки.
- Перекладаємо на деко, змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом та випікаємо 25 – 30 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Шкаралупа відпаде сама: цікаві лайфхаки для варених яєць.

