/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F271e62d6907f0201d4b16ce2f4b80933.jpg)
Вона просто підкорює свіжістю: солена сиркова намазка від зіркової пані Стефи
Знаменита львівська кулінарка пані Стефа поділилася рецептом чудової сирної намазки, яку їй довелося скуштувати у Стамбулі. Вона вдосконалила рецепт додаванням хрону, але якщо ви не надто полюбляєте його смак – сміливо можете викреслювати його зі списку інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на "Пані Стефа".
Рецепт турецької намазки
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 250 грамів коров'ячого сиру;
– ложка сметани;
– 1 натертий зі шкіркою огірок;
– ложка тертого хрону;
– чайна ложечка сухої м'яти.
Приготування:
- Сир перебиваємо у блендері, щоб маса була однорідною.
- Потім додаємо решту інгредієнтів та ще раз добре перебиваємо.
- За бажанням можна додати до намазки солодку паприку або кмин. Також гарний смак подарує діжонська гірчиця.
- Подаємо з улюбленим хлібом.
Смачного!
Шкаралупа відпадатиме сама: що досвідчені господині знають про варіння яєць.

