Ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю
Ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю

Ніжні медові сендвічі з кремом зі згущеного молока і кокосовою стружкою: швидко, смачно і з любов'ю

Медове печиво виходить ніжне та розсипчасте, а крем зі згущеним молоком врівноважує смаки.

Великим плюсом є час приготування, адже мало хто хоче витрачати його на стояння за плитою.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Для приготування печива знадобиться:

  • Мед будь-який - 180 грам;
  • Вершкове масло – 50 грамів;
  • Кефір – 70 г;
  • Сода – 1 чайне ліжко;
  • Ванільний цукор – 10 грамів;
  • Яйце – 1 штука;
  • Борошно – 250 грамів.

Для крему: 250 г згущеного молока та кокосова стружка.

Для основи потрібно змішати мед, ванільний цукор, вершкове масло та розтопити це все на невеликому вогні. Цукор повинен повністю розчинитись. Потім кефір змішайте з содою до утворення бульбашок і додати медову суміш. Все це добре перемішати - маса повинна пінитися. Суміш добре проварити протягом 2 хвилин|мінути|. Після цього зніміть її з вогню і трохи остудіть, щоб вона була тепленькою. Коли вона застигне, туди додаємо яйце і просіяне борошно і добре вимішуємо.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Тісто має бути не забитим і не надто рідким. Його слід висадити на пергамент, невеликими порціями. Випікаємо на температурі 170 градусів протягом 15 хвилин.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Готове печиво слід остудити та змастити половинки згущеного молока. Маємо вийти сендвічі. Боки сендвічів потрібно посипати кокосовою стружкою. Таке печиво досить легко готується і виходить набагато краще, ніж у магазині.

Раніше ми повідомляли, як приготувати ідеальний зефір удома: смачний рецепт для українців у всьому світі.

Джерело матеріала
loader