Найсмачніша шарлотка з яблуками і корицею: простий рецепт випічки
Найсмачніша шарлотка з яблуками і корицею: простий рецепт випічки

Найсмачніша шарлотка з яблуками і корицею: простий рецепт випічки

Шарлотка з яблуками готується дуже легко з простих інгредієнтів.

Класична шарлотка з яблуками і корицею готується просто, а з'їдається швидко. Бісквітне тісто виходить ніжне і м’яке та просто тане в роті, а яблука і кориця після випікання стають ще ароматнішими. Рецептом поділились на сайті The Saporito.

Цей пиріг з яблуками не вимагає особливих кулінарних навичок. Тільки краще дотримуватись кількох порад:

Яйця повинні бути кімнатної температури (витягніть їх з холодильника принаймні за 15 хвилин до приготування пирога).

Кількість кориці в цьому рецепті залежить від ваших вподобань.

Оцет потрібно обов’язково додати для того, щоб погасити соду. Можете замінити його лимонним соком.

Не забудьте змастити форму для випікання маслом і присипати борошном перед тим, як вилити в неї тісто для шарлотки.

Форма для випікання підійде будь-яка. І яблука ви можете обрати ті, які вам до вподоби.

Шарлотка з яблуками

Інгредієнти:

  • три яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка борошна;
  • по ½ ч.л. соди і оцту;
  • три яблука;
  • кориця.

Збийте яйця з цукром. Додайте борошно і соду з оцтом та перемішайте. Яблука поріжте середніми кубиками і посипте їх корицею. Додайте яблука до тіста, гарно перемішайте і вилийте суміш у форму для випікання (змащену маслом і присипану борошном).

Духовку нагрійте до 180 градусів і випікайте пиріг одну годину, перевіряючи готовність зубочисткою.

Читайте також:

Пісне меню: рецепт смачного бананового пирога

Ніжна і смачна випічка: рецепт сирного пирога з яблуками

Ананасовий перевернутий пиріг: рецепт улюбленої американської випічки

Джерело матеріала
loader
loader