/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F2f4d96cdf9c64ae1c3014ebc7e0af0e2.jpg)
Смачнющий салат із капустою та морквою по-корейськи: рецепт від зірки "Зважені та щасливі"
Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" поділилася рецептом смачного овочевого салату з капусти та моркви по-корейськи, повідомляє Політека.
Щоб приготувати смачний і корисний салат із капусти та моркви по-корейськи, нам знадобиться:
- капуста білокачанна – 350-400 г
- огірок – 85 г
- морква – 60 г
- цибуля – 30 г
- перець солодкий – 80 г
- часник - 1-2 зуб.
- зелень - за бажанням
Для маринаду до салату з капусти та моркви по-корейськи зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере:
- 50 г олії
- 20 г оцту 9%
- сіль - за смаком
- 5-7 г цукру
- 2/3 ч.л. меленого коріандру
- 1 ч.л. паприки
- 0,5 ч.л. меленого чорного перцю
Щоб приготувати салат із капусти та моркви по-корейськи, капусту зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська тоненько шаткує, моркву та огірок натирає на тертці для моркви по-корейськи, солодкий перець нарізає соломкою, а цибулю – тонкими півкільцями, пише Політека.
Подрібнені овочі змішуємо в мисці. Додаємо дрібно натертий часник. Окремо зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська змішує всі інгредієнти для маринаду. Вливаємо цю заправку до салату.
У кінці зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська додає трохи дрібно нарізаної зелені та добре все перемішуємо. Відправляємо на дві години в холодильник – і наш смачнющий салат із з капусти та моркви по-корейськи готовий.
Останні новини України:
Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".
