Тонкі та смачні млинці на воді: оригінальний рецепт від зірки "Мастер Шеф"
Тонкі та смачні млинці на воді: оригінальний рецепт від зірки "Мастер Шеф"

Тонкі та смачні млинці на воді: оригінальний рецепт від зірки "Мастер Шеф"

Зірка шоу "Мастер Шеф - 12" Мирослава Пекарюк поділилася простим рецептом млинців на основі газованої мінеральної води, а також запропонувала цікаву начинку для них, пише Політека.

Інгредієнти для тіста на млинці:

  • 350 мл газованої мінеральної води
  • 150 г борошна
  • 4 ст.л. олії (зірка "Мастер Шеф" використовує звичайну соняшникову)
  • 1 ст.л. цукру
  • дрібка солі

Подавати млинці цього разу учасниця "Мастер Шеф" вирішила з рибною начинкою – це дуже оригінально та смачно, повідомляє Політека. Нам знадобиться:

  • 150 г філе тилапії
  • 2 морквини середнього розміру
  • 1 цибулина
  • 5 ст.л. томатів пелаті
  • 1 ч.л. цукру
  • сіль, мелений перець, паприка - за смаком
  • зелена цибуля - за смаком

В миску до просіяного борошна учасниця "Мастер Шеф" додає газовану воду, олію, цукор, сіль і розмішує тісто на млинці до однорідності, щоб не було грудочок. Смажимо млинці, як завжди, на розігрітій сковороді до румʼяності з обох боків.

Цибулю зірка "Мастер Шеф" нарізає півкільцями, моркву натирає на крупній тертці, томати пелаті перебиває до однорідності. Смажимо цибулю з морквою, приправляємо сіллю, цукром, додаємо томати та тушкуємо все разом.

Рибу нарізаємо на великі шматочки та приправляємо сіллю, перцем, паприкою. Даємо кілька хвилин промаринуватися, а потім швидко обсмажуємо рибу на розігрітій сковороді на малому вогні приблизно по 30 секунд з обох боків.

Млинці зірка "Мастер Шеф" розрізає навпіл, викладає начинку та складає млинці в трикутники. Млинці з начинкою перекладаємо в форму для запікання та відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Останні новини України:

Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader