/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F1c23a1f9dd07687a2ec9b4f1c7df866a.jpg)
Як приготувати сирники по-італійськи
Зазвичай сирники для поживного сніданку готуємо з кисломолочного сиру. Але якщо його немає, оберіть рикоту.Такі готують в Італії. Спробуйте і ви.Рецепт сирників по-італійськи створив неаполітанський шеф-кухар Марко Черветті.Рикота — італійський сир, який виготовляють з молочної сироватки, що залишається після приготування моцарели. Італійські сирники по ціні обійдуться трохи дорожче, ніж звичайні. Але, вони варті, щоб їх приготувати. Страва готується швидко, а смакує неймовірно.Сир рикота - 500 гВино - 150 млРодзинки - 30 гЯйця курячі - 3 шт.Цукор - 60 гБорошно пшеничне - 80 гОлія соняшникова - 20 млРодзинки залийте вином.Збийте яйця вінчиком. Додайте цукор і знову збийте. Додайте борошно і ще раз збийте.Додайте сир і перемішайте. Далі додайте родзинки.Поставте масу в холодильник на пів години. На дно гарячої сковороди викладіть сирники. Смажте до готовності.

