Такого ви не знали 100%: який "секретний" інгредієнт додати до дерунів, щоб вийшли ще смачнішими
Такого ви не знали 100%: який "секретний" інгредієнт додати до дерунів, щоб вийшли ще смачнішими

Такого ви не знали 100%: який "секретний" інгредієнт додати до дерунів, щоб вийшли ще смачнішими

Тому багато господинь експериментують з інгредієнтами, щоб здивувати своїх рідних. І серед всіх можливих варіантів виділяється один дуже цікавий, але смачнющий, інгредієнт. Про "секретний" компонент в дерунах розповідає 24 Канал з посиланням на Lady.

Який інгредієнт додати до дерунів, щоб вийшли смачнішими

Помийте та очистьте картоплю перед тим, як натерти її на тертці. Щоб зберегти її яскравий колір, слід додати трохи лимонного соку. Дуже важливо видалити зайву рідину з натертої картоплі, оскільки це може негативно вплинути на смак і текстуру готової страви.

Додайте до суміші подрібнену цибулю для підсилення смаку. Для більш однорідної консистенції рекомендується натерти овочі на тертці. Тепер додайте невелику кількість часнику, пропущеного через прес. Не забудьте додати яйця, а також сіль та чорний мелений перець.

Тепер додавання "секретного" інгредієнта – копченого сиру. Цей інноваційний підхід у приготуванні дерунів стане приємним сюрпризом для сімей. Сир подрібніть на тертці та введіть до решти інгредієнтів. Після того як ви перемішаєте компоненти, можна відразу починати смаження на добре прогрітій сковорідці.

Варто знати: як смажити картоплю без олії.

Джерело матеріала
loader
loader