/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F15caf64e20506ed06df5f22a6ff15abd.png)
Венесуельський пиріг з куркою: суддя "Мастер Шеф" поділився незвичним рецептом
Пиріг з куркою стане чудовим доповненням до вашого святкового столу або буде смачною вечерею для всієї родини.
Секретами приготування цього неймовірно смачного пирога на своєму Ютуб-каналі поділився шеф-кухар колумбійського походження та суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, пише Politeka.
Для того, щоб приготувати Polvorosa de Pollo вам потрібно підготувати такі інгредієнти: 2 ст. л. оливкової олії, 1 1/2 склянки дрібно нарізаної цибулі, 1 чашка порейної цибулі (біла частина та частина ніжної зеленої), 1/4 чашки цибулі-шалот, дрібно нарізаної, 3 зубчики часнику, 1/2 чашки червоного болгарського перцю, дрібно нарізаного, 3 ст. л. халапеньо, очищеного від насіння та дрібно нарізаного, 2 курячі грудки, приготовані і подрібнені, 1 чашка білого вина, 1/2 чашки папелона або пилонсіля, 2 ст. л. гірчиці, 1/2 чашки соусу Вустершир, 2 лаврових листа, 2 чашки дрібно нарізаних помідорів, 1/2 чашки родзинок, 1/4 чашки оливок манзанільї, фаршированих червоним перцем, 1 ст. л. каперсів, 4 ст. л. томатної пасти, сіль, чорний перець за смаком, 2 порції пісочного тіста, 1 яйце для змащування, 2 ст. л. подрібненого папелона.
Спосіб приготування
Спочатку на пательню налийте оливкову олію та додайте всі овочі і зелень – цибулю, порей, шалот, часник, червоний перець та халапеньо. Тушкуйте все до м'якості. Потім додаємо зварену курячу грудку, яка вже подрібнена.
Додаємо до овочів гірчицю, біле вино, соус Вустершир і лаврові листи. Тушкуємо на середньому вогні, поки суміш не стане ароматною і насиченою. Тепер беремо пісочне тісто, розкочуємо його в тонкий шар і вистилаємо ним форму для випікання, пише Politeka.
Викладаємо начинку з пательні в форму, рівномірно розподіляючи її. Потім накриваємо ще одним шаром пісочного тіста. Змащуємо верх пирога яйцем, щоб він був золотистим і блискучим. Випікаємо в розігрітій до 180°C духовці до золотистої скоринки — приблизно 30-40 хвилин.
Крім того, Політека розповідала, що суддя "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився покращеним рецептом торта "Наполеон".
