![Жінка почала їсти масло та м'ясо й худне на очах: як змінилось її тіло](https://thumbor.my.ua/EwcFo-8YqRMb_4ud784sSyCvez0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F5798dafacab113df84198260b7a47043.jpg)
Жінка почала їсти масло та м'ясо й худне на очах: як змінилось її тіло
Ізабелла готує запечені курячі крильця та бургери, виготовлені з яловичого фаршу, який на 80% складається з пісного м'яса і на 20% з жиру.
Колишня вегетаріанка Ізабелла Ма, яка почала їсти м'ясо, похизувалася, що її нова дієта допомогла скинути майже 14 кілограмів надлишкової ваги, а також позбутися вугрів, псоріазу та екземи. Жінка стверджує, що тепер почувається значно краще, у неї розвиднилось в голові та поліпшився настрій. Про це пише видання New York Post.
Запікає курячі крильця
Ізабелла — піаністка, яка здобула освіту в Джуліарді, нещодавно розкрила свій секрет у TikTok. Вона готує запечені курячі крильця та бургери, виготовлені з яловичого фаршу, який на 80% складається з пісного м'яса і на 20% з жиру, заправляючи все це вершковим маслом.
"Це найкраща їжа для омолодження шкіри, волосся і нігтів", — зазначила Ізабелла, здивувавши підписників своїм новим раціоном.
Ма дотримується такої дієти з 2019 року, і вона останнім часом набуває все більшої популярності. Інфлуенсери часто діляться своїми успіхами у соціальних мережах.
Лікарі насторожені
Разом з тим, ця мода викликала неоднозначну реакцію серед лікарів. За їхніми словами, червоне м'ясо, масло та сир містять багато насичених жирів, які можуть підвищувати рівень холестерину в крові, збільшуючи ризик серцевих захворювань та інсульту.
Зменшення споживання цукру і рафінованих вуглеводів загалом піде організму на користь. Однак фрукти та овочі, які в основі раціону вегетаріанців, є багатим джерелом клітковини та необхідних поживних речовин, які можуть допомогти знизити ризик хронічних захворювань, контролювати кров'яний тиск та знизити рівень холестерину.
Нагадаємо, раніше Фокус писав про 41-річну Ніну Манро з Австралії, яка почала випивати по чотири літри води на день. Жінці здавалося, що це допоможе швидше стати на ноги, а натомість потрапила до лікарні.
А от 65-річний Сокусекісай Ояма з Японії їсть локшину швидкого приготування принаймні раз на день вже понад три десятиліття. Чоловік полюбив цю страву ще під час навчання на інженера в токійському університеті Гунма.
Цей матеріал має виключно інформаційний характер і не містить порад, які можуть вплинути на ваше здоров'я. Якщо у вас проблеми, зверніться до фахівця.
![loader](/files/images/preloader.gif)