Якщо вдома є яблука, приготуйте "Невидимку": ніжний пиріг до чаю
Якщо вдома є яблука, приготуйте "Невидимку": ніжний пиріг до чаю

Якщо вдома є яблука, приготуйте "Невидимку": ніжний пиріг до чаю

Цей пиріг має "невидиме" тісто

Коли хочеться чогось смачненького до чаю, можна приготувати щось швидке і просте. Ми ділилисьрецептом лінивих круасанів. Тепер розповімо, як приготувати чудовий яблучний пиріг "Невидимка".

Ця французька випічка майже повністю складається з яблучної начинки, а тісто, яке огортає шматочки яблук буквально "невидиме", звідси і назва. Рецептом поділились у кулінарному блозі aprilparadise.

Інгредієнти:

  • 3 яблука
  • 3 яйця
  • 30 г топленого масла
  • 120 мл молока
  • 120 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • цукрозамінник
  • ваніль
  • кориця

Спосіб приготування:

  1. Яблука натираємо тонкими слайсами. Поливаємо їх лимонним соком, щоб не потемніли, і на деякий час відставляємо.
  2. У великій мисці змішуємо яйця, масло, ваніль, цукрозамінник, молоко та борошно. У вас повинне вийти рідке тісто, як на млинці.
  3. Перекладаємо яблука просто в тісто і обережно перемішуємо. Наша ціль — щоб тісто огорнуло кожен шматок яблука.
  4. Яблука разом із тістом перекладаємо в форму, присипаємо корицею та горішками. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
View this post on Instagram

A post shared by Анастасія. Як смачно їсти і худнути (@aprilparadise)

Джерело матеріала
loader