![Солодка ковбаска з печива: покращений рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво](https://thumbor.my.ua/_pjV1uHLvJl3ok4eaTnNJxsu0QM=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F54e78efaba1ed03f0201cf844684fa66.png)
Солодка ковбаска з печива: покращений рецепт від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво
Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився власним рецептом солодкої ковбаски з печива, яку всі обожнювали в дитинстві.
За цим рецептом солодка ковбаска виходить неймовірно ніжною та має приємний вершково-шоколадний смак, а готується вона досить просто, тож впорається навіть дитина.
Щоб приготувати максимально смачну та ніжну солодку ковбаску, суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує такі інгредієнти:
- 250 г галетного печива
- 150 г згущеного молока
- 150 г вершків
- 100 г чорного шоколаду
- 80 г вершкового масла
- 20 г какао-порошку
- 80 г суміші горіхів
Печиво суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво руками подрібнює, але не повністю до стану крихти, а так, щоб лишалися шматочки. Горіхи для приготування солодкої ковбаски мають бути смаженими, подрібнюємо їх ножем.
Мʼяке вершкове масло, згущене молоко, вершки, шоколад і какао-порошок прогріваємо разом і розмішуємо до однорідної консистенції. До подрібненого печива "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає горішки, заливає вершково-шоколадною масою та добре перемішує.
Солодку суміш суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає на харчову плівку та загортає в формі ковбаски. Для стабілізації відправляємо солодку ковбаску в холодильник мінімум на 5 годин. Після цього розгортаємо її та за бажанням присипаємо цукровою пудрою.
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.
![loader](/files/images/preloader.gif)