![Для підливок та соусів: що треба додати в сметану, щоб вона не згорталася](https://thumbor.my.ua/FtIDHMA-cE2ib6UbG80JKoxuuzY=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F02d229defa923942a8efe4ad78497522.jpg)
Для підливок та соусів: що треба додати в сметану, щоб вона не згорталася
Для того, щоб результат вийшов ідеальним, треба використати зовсім простий трюк. Який саме – розповідає 24 Канал.
Корисний лайфхак
Згортання сметани вкрай негативно впливає на враження від страви, і мало хто знає, як з ним боротися. А потрібен лише один інгредієнт!
Корисна підказка / Фото Freepik
Просто влийте в сметану трішки молока. Так просто, а насправді вкрай важливо.
Завдяки цьому сметані не буде страшна висока температура, адже молоко розбавить консистенцію продукту, що дозволить отримати ідеальний результат.
Тепер ви зможете насолоджуватися підливками та соусами без жодних побоювань, що щось піде не так.
Весь секрет – у замочуванні: як приготувати бобові втричі швидше.
![loader](/files/images/preloader.gif)