Ніжні, ароматні та без хімії: як зробити домашні курячі сосиски
Ніжні, ароматні та без хімії: як зробити домашні курячі сосиски

Ніжні, ароматні та без хімії: як зробити домашні курячі сосиски

Домашні курячі сосиски - це смачна й корисна альтернатива магазинним продуктам. Вони не містять штучних добавок, консервантів і зайвого жиру, а їхній ніжний смак сподобається і дітям, і дорослим.Приготувати такі сосиски вдома зовсім не складно - знадобиться лише кілька простих інгредієнтів і трохи часу.філе куряче або філе стегна (злегка підморожене) - 500 гмолоко - 150 мляйце - 1 штсіль - 8 гпаприка - 1/2 ч лсухий часник - 1/2 ч лкоріандр мелений - 1/4 ч лмускатний горіх - 1/5 ч .Філе порізати на шматки, додати молоко, яйце та додати спеції.За допомогою занурювального блендера перебийте всі інгредієнти в однорідну суміш.Формувати сосиски можна в рукаві для запікання. За допомогою кондитерського мішка видавлюйте смужки фаршу і загортайте у формі цукерки. Краї туго зав'яжіть ниткою.Готові сосиски покладіть в каструлю, залийте окропом та придавіть кришкою. Залиште на 15 хвилин. Цю процедуру повторіть ще раз. Після цих маніпуляцій сосиски готові і вже можна їсти.

Джерело матеріала
loader