Рецепт ідеального тіста для пиріжків від переможця "Мастер Шеф": смачно з будь-якою начинкою
Рецепт ідеального тіста для пиріжків від переможця "Мастер Шеф": смачно з будь-якою начинкою

Рецепт ідеального тіста для пиріжків від переможця "Мастер Шеф": смачно з будь-якою начинкою

Відомий шеф-кухар і переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський показав, як приготувати смачнющі смажені пиріжки, які багатьом українцям нагадають смак дитинства.

"Такого тіста на пиріжки ви ще не робили", – наголосив переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський.

Щоб приготувати ідеальне тісто для смажених пиріжків, переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • дріжджі - 15 г живих або 6 г сухих
  • 20 г цукру
  • 1/3 ч.л. солі
  • 1 ст.л. олії
  • 400 г борошна

Спершу переможець "Мастер Шеф" робить опару. Для цього в миску до теплого молока додаємо цукор, дріжджі, сіль, олію, дві столові ложки борошна, перемішує, накриває рушником і лишає на 20 хвилин у теплі.

В миску насипаємо просіяне борошно, додаємо опару, молоко та замішуємо тісто. Накриваємо готове тісто рушником і лишаємо в теплі на пів години.

Тісто ділимо на частини, кожну розкачуємо, наповнюємо начинкою та заліплюємо пиріжки. Переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський для начинки використав картопляне пюре з кропом.

Смажити пиріжки треба на розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії (приблизно 100 мл) на середньому вогні до апетитної золотистої скоринки з обох боків.

Подавати смажені пиріжки переможець "Мастер Шеф" радить гарячими та разом зі сметаною.

Останні новини України:

Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.

Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.

Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader