Рецепт апетитних галушок із засмажкою
Щоб смачно їсти, не обов’язково простоювати на кухні весь вільний час. Ми розповідали, як приготувати ліниві хачапурі на сковороді. Тепер ділимось рецептом апетитної української страви — галушок із засмажкою.
Тісто дуже легко готується, нічого не потрібно довго вимішувати. Рецептом поділилась кулінарна блогерка Юлія Сенич. Продукти потрібні найпростіші.
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт
- борошно — 150 г
- дрібка солі
- цибуля — 2 шт
- сало — 100 г
Спосіб приготування:
- Збиваємо яйця в мисці, де буде зручно змішувати тісто. Додаємо дрібку солі і просіюємо поступово в миску борошно.
- Замішуємо густе тісто. Воно повинне не падати з виделки. Тим часом ставимо на вогонь каструлю з водою.
- Тісто для галушок набираємо ложкою, яку перед тим потримали в гарячій воді, та викладаємо у киплячу підсолену воду. Варимо до готовності, це займе приблизно 3-5 хвилин.
- Для заправки підсмажуємо цибулю та сало. Заправляємо галушки і смакуємо.