![Він ще кращий за моркву: перець по-корейськи – гостра закуска за 2 хвилини](https://thumbor.my.ua/S-zqBmUYSOn8tITD9L44rag7rhI=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fbf6c9b3d907c4cf514424e549cef3148.jpg)
Він ще кращий за моркву: перець по-корейськи – гостра закуска за 2 хвилини
Якщо ви хочете додати трапезі пікантних ноток, то ця закуска з перцю – саме те, що впорається із завданням якнайкраще. А ще вам неодмінно сподобається швидкість, з якою можна її приготувати. 24 Канал пропонує зробити цю закуску за рецептом порталу "Смачненьке".
Рецепт перцю по-корейськи
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 3 болгарські перці;
– 120 грамів червоної цибулі;
– 1 пучок петрушки;
– 1 зубчик часнику;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 2 столові ложки олії;
– 1 столова ложка кунжуту;
– 0,5 столової ложки соєвого соусу.
Приготування:
- Перці очищаємо та нарізаємо тонкою соломкою. Заливаємо на 10 хвилин гарячою водою.
- Цибулю нарізаємо пір'ям, петрушку та часник шаткуємо.
- Зливаємо з перцю воду та додаємо його до суміші.
- Вливаємо лимонний сік та солимо.
- Олію з кунжутом розігріваємо на сковорідці, теж додаємо до суміші.
- Заливаємо овочі соєвим соусом, добре перемішуємо.
- Перед подачею залишаємо у холодильнику на 30 хвилин.
Смачного!
Не треба салатів: запікаємопекінську капусту зі спеціями.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)