Тривалий час вважалося, що вівсянка є найкращим варіантом для сніданку. Проте нещодавно дієтологи дійшли висновку, що це не зовсім так, і визначили продукт, який є ідеальним для ранкового приймання їжі.
Харчування відіграє ключову роль у підтримці здоров’я та якісного життя. Особливу увагу дієтологи приділяють сніданку, адже саме він забезпечує організм енергією на весь день. Традиційно до найпопулярніших варіантів ранкових страв відносили вівсянку з різними добавками, тости з авокадо, червоною рибою чи яйцем, мюслі з йогуртом, яєчню, а також солодкі страви, як-от вафлі чи круасани з кавою.
Зрештою, кожен обирає сніданок відповідно до своїх вподобань та фінансових можливостей. Проте, якщо ваша мета — забезпечити організм корисними речовинами і водночас знизити рівень холестерину в крові, варто ознайомитися з результатами цікавого дослідження.
Провівши низку досліджень, експерти дійшли висновку, що найкорисніший сніданок зовсім інший, ніж ми звикли вважати. Цей продукт, про який багато хто забув, можна знайти у будь-якому магазині, і він коштує зовсім недорого.
Британська дієтологиня Гелен Бонд в інтерв’ю виданню Mirror зазначила, що найкращий вибір для здорового сніданку — це консервовані боби в поєднанні з яйцем. Такий варіант не лише сприяє підтримці здоров’я серця, а й допомагає знижувати рівень холестерину в організмі.
Дієтологиня підкреслює, що консервовані боби є чудовим джерелом білка та клітковини, тому ідеально підходять для сніданку. Клітковина сприяє здоров’ю травної системи та допомагає регулювати рівень цукру в крові. Окрім того, боби забезпечують тривале відчуття ситості, що сприяє контролю ваги. Після термічної обробки квасоля допомагає знижувати рівень холестерину та зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
- Додайте один популярний продукт в картопляне пюре: такої феєричної страви ви ще не куштували
- Цей жир обожнюють печінка й підшлункова: дієтологи кажуть, що він найкорисніший і легко засвоюється
- Чи дійсно мед можна зберігати вічно: експерти розповіли про термін придатності популярного продукту