Про що мова:
Кава давно відома своїми корисними властивостями, адже вона багата на антиоксиданти і здатна допомагати в запобіганні набору ваги та розвитку діабету.
Проте ці переваги втрачають сенс, якщо додавати до напою багато цукру, попереджає Главред з посиланням на Сorpcofe.
Що додати в каву замість цукру?
Щоб зробити каву солодкою і корисною одночасно, спробуйте один із цих шести здорових способів підсолодження:
Також експерти пояснили важливість пити саме цей напій свіжим. Пояснюємо, чому не можна підігрівати каву.
Більше цікавих новин:
Як вибрати чашку для кави?
Експерти кажуть, що для домашнього користування рекомендуємо запастися чашками 150-220 мл - це універсальний тип посуду. Загалом вибирати ємності потрібно, відштовхуючись від категорії кави та способу її заварювання. Якщо ж ви любите готувати різні види напоїв для гостей або членів сім'ї, розумним рішенням стане купівля спеціальних наборів. Головне, щоб чашка для кави підкреслювала її переваги і зберігала потрібну температуру.