Учасниця "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати багет, фарширований салатом із слабосоленою червоною рибою або крабовими паличками.
Цей рецепт універсальний, можете додавати та змінювати інгредієнти на свій розсуд.
Для приготування такої закуски "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк бере:
- багет - 1 шт.
- крем-сир - 200 г
- форель слабосолена або крабові палички - 100 г
- огірки свіжі - 2 шт.
- перець солодкий - 1 шт.
- зелена цибуля, часник - за бажанням
- сіль, мелений перець - за смаком
- олія - для змащення багета
- кріп - для декору
Слабосолену червону рибу або крабові палички нарізаємо дрібними кубиками. Огірки, солодкий перець та зелену цибулю також дрібно нарізаємо. До риби та овочів "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк додає крем-сир, солить, перчить за смаком і добре перемішує.
Багет зірка "Мастер Шеф" нарізає шматками середнього розміру та маленькою скляночкою робить у них заглиблення, як на відео.
Часник натираємо на дрібній тертці та додаємо його до олії. Шматки хліба викладаємо на деко, застелене пергаментом, і змащуємо ароматною олією з часником. Підсушуємо багет у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 5 хвилин.
Коли підсушений багет трохи охолоне, зірка "Мастер Шеф" начиняє кожен шматочок салатом із слабосоленою рибкою або крабовими паличками. Прикрашаємо закуску гілочками кропу – і можна подавати.
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.