Пропонуємо вам приготувати м'які та апетитні пампушки, які точно у вас вийдуть. Цей рецепт стане справжньою знахідкою, якщо ви на Святвечір подаєте тільки пісні страви.
До речі, щоб пампушки довше залишалися м'якими, зберігайте їх у герметичному контейнері, а також можна трохи підігріти перед подачею, повідомляє Главред із посиланням на katherine.khoma.
Пісні пампушки - рецепт
Інгредієнти:
Для начинки:
Щоб приготувати начинку, розморозьте вишні, сік із них змішайте з крохмалем і цукром.
Змішайте вишні та сік у сотейнику, поставте на плиту і тримайте на середньому вогні до загустіння маси.
Перекладіть вишні в миску, накрийте плівкою і залиште вистигати.
Живі дріжджі розведіть у воді.
Борошно просійте, додайте цукор, сіль і перемішайте все.
Влийте рослинну олію, додайте цедру апельсина і замісіть тісто, щоб воно було пружним.
Залиште тісто під рушником на 1-1,5 години в теплому місці.
Розкачайте тісто завтовшки 0,5 см і позначте кружечки на половині тіста склянкою, викладіть начинку і накрийте другою половиною тіста.
Сформуйте пампухи та залиште їх на 30 хвилин у теплі.
У сотейнику розігрійте рослинну олію та обсмажте пампушки з обох боків на невеликому вогні.
Обсмажені пончики відправте на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, і посипте цукром або ж цукровою пудрою.
Смачного!
Дивіться відео, як готувати пісні пончики:
Вас може зацікавити:
Хто така katherine.khoma?
katherine.khoma - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На tkatherine.khoma підписані понад 12 тисяч користувачів соцмережі Instagram.