Рецепт смачнющого салату з квашеною капустою: готується дуже швидко і без майонезу
Рецепт смачнющого салату з квашеною капустою: готується дуже швидко і без майонезу

Рецепт смачнющого салату з квашеною капустою: готується дуже швидко і без майонезу

Квашена капуста – це чудове джерело вітамінів, амінокислот і пробіотиків, тому це незамінний продукт в осінньо-зимовий період.

Її можна їсти і як самостійну закуску, і використовувати як основу для різноманітних страв, зокрема салатів. Рецептом оригінального салату з квашеною капустою та овочами поділилася українська кулінарна блогерка Катерина Мовчан.

"Сьогодні пропоную приготувати простий та смачний салатик з цим супер-інгредієнтом", – наголосила кулінар.

Для приготування салату з квашеною капустою нам знадобляться такі інгредієнти:

  • капуста квашена - 320 г
  • кукурудза консервована - 1 банка
  • яблуко - 1 середнє
  • морква - 1 середня
  • перець болгарський (бажано червоного кольору) - 1 шт.
  • цибуля синя - 1 шт.
  • петрушка - маленький пучок
  • олія - 4 ст.л.
  • мед - 1 ст.л.
  • сіль і мелений перець - за смаком

Квашену капусту можете приготувати самостійно за рецептом зірки "Мастер Шеф" Мирослави Пекарюк – рецепт тут.

Солодкий перець нарізаємо тонкими смужками, яблуко – соломкою, цибулю – тонкими півкільцями, петрушку – дрібно. Моркву натираємо або на тертці для моркви по-корейськи, або просто на крупній тертці. Зливаємо рідину з консервованої кукурудзи.

У велику миску викладаємо квашену капусту, нарізані овочі, петрушку, консервовану кукурудзу, заправляємо олією з медом, доводимо до смаку сіллю та перцем і добре перемішуємо салат.

Останні новини України:

Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.

Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.

Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader