Ви забудете про масло і сир: рецепт легендарного домашнього хумусу з маринованим огірком
Ви забудете про масло і сир: рецепт легендарного домашнього хумусу з маринованим огірком

Ви забудете про масло і сир: рецепт легендарного домашнього хумусу з маринованим огірком

Ця намазка точно має всі шанси на те, щоб увійти у ваше повсякдення. Східні нотки, підсилені маринованим огірочком – це поєднання, яке розбурхує кулінарну фантазію, розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.

Рецепт хумусу з огірком

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 банка нуту;
– 2 столові ложки пасти тахіні;
– 2 – 3 столові ложки лимонного соку;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 3 – 4 маринованих огірки;
– 2 – 3 столові ложки оливкової олії;
– маленька червона цибуля;
– дрібка кмину;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Спершу злийте нут і перекладіть його в блендер. За потреби додайте трохи води для досягнення консистенції, схожої на шоколадний мус.
  2. Потім додайте тахіні, лимонний сік, оливкову олію та очищені зубчики часнику. Збивайте суміш до однорідності; якщо вона здається занадто густа, поступово вливайте додаткову оливкову олію.
  3. Дрібно наріжте огірки та цибулю.
  4. Перекладіть готовий хумус у миску, додайте до нього подрібнені овочі і ретельно перемішайте.
  5. Приправте суміш сіллю, перцем і дрібкою кмину до смаку.

Смачного!

Ідеальна золотиста скоринка: рецепт завжди вдалої смаженої риби.

Джерело матеріала
loader
loader