/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F517399f6ca9f95c9876df462b33d42ec.jpg)
Ви забудете про масло і сир: рецепт легендарного домашнього хумусу з маринованим огірком
Ця намазка точно має всі шанси на те, щоб увійти у ваше повсякдення. Східні нотки, підсилені маринованим огірочком – це поєднання, яке розбурхує кулінарну фантазію, розповідає 24 Канал з посиланням на Pysznosci.
Рецепт хумусу з огірком
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 банка нуту;
– 2 столові ложки пасти тахіні;
– 2 – 3 столові ложки лимонного соку;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 3 – 4 маринованих огірки;
– 2 – 3 столові ложки оливкової олії;
– маленька червона цибуля;
– дрібка кмину;
– сіль і перець до смаку.
Приготування:
- Спершу злийте нут і перекладіть його в блендер. За потреби додайте трохи води для досягнення консистенції, схожої на шоколадний мус.
- Потім додайте тахіні, лимонний сік, оливкову олію та очищені зубчики часнику. Збивайте суміш до однорідності; якщо вона здається занадто густа, поступово вливайте додаткову оливкову олію.
- Дрібно наріжте огірки та цибулю.
- Перекладіть готовий хумус у миску, додайте до нього подрібнені овочі і ретельно перемішайте.
- Приправте суміш сіллю, перцем і дрібкою кмину до смаку.
Смачного!
Ідеальна золотиста скоринка: рецепт завжди вдалої смаженої риби.

