Як смачно приготувати макарони: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт
Як смачно приготувати макарони: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт

Як смачно приготувати макарони: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно та оригінально можна приготувати макарони зі звичайною цибулею.

Щоб приготувати смачну цибулеву пасту, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • 100 г пасти (в сухому вигляді)
  • 400 г цибулі
  • 1 ч.л. сушеного орегано
  • 1 ч.л. паприки
  • 70 г вʼялених томатів
  • 20 г горішків ("Мастер Шеф" Хіменес-Браво використав кедрові)
  • 1 головка часнику
  • 50 г сметани
  • 20 г олії
  • 20 г петрушки
  • 20 г шпинату
  • 20 г сиру (пармезан)
  • вода, в якій варитимемо пасту, або бульйон - за необхідності (для соковитості)

Пасту "Мастер Шеф" Хіменес-Браво відварює, як указано на упаковці.

Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями та викладаємо в форму для запікання. Приправляємо цибулю паприкою, сушеним орегано та перемішуємо. Додаємо вʼялеті томати, трішки олії та ще раз перемішуємо.

З головки часника зрізаємо верхівку та ставимо її посеред цибулі, трішки поливаємо олією. Форму накриваємо фольгою та відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на пів години.

Запечений часник "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вичавлює до цибулі, додає сметану, дрібно нарізані петрушку та шпинат, горішки, натертий сир і добре все перемішує.

В кінці додаємо до цибулі відварену пасту, для соковитості вливаємо трішки води, в якій варилася паста, або бульйону, ще раз усе перемішуємо – і можна насолоджуватися.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader