Викидати не варто: що робити з яєчними жовтками – цікавий лайфхак
Викидати не варто: що робити з яєчними жовтками – цікавий лайфхак

Викидати не варто: що робити з яєчними жовтками – цікавий лайфхак

Жовтки – це універсальний продукт, який підійде для багатьох страв.

Ви дізнаєтесь:

Хоча яйця часто використовують у кулінарії цілими, деякі рецепти передбачають використання лише білків, а інші - жовтків.

Главред вирішив розібратись, що можна зробити з жовтками.

Як дізнатися, чи жовтки свіжі

Як пише видання sante+, щоб перевірити свіжість жовтків, потрібно звернути увагу на їх колір і текстуру: вони повинні бути однорідними і злегка густими, без неприємного запаху або зміни зовнішнього вигляду.

Що приготувати з жовтків

Жовтки – це універсальний продукт, тому він підійде для багатьох рецептів, наприклад:

Як зберігати невикористані жовтки

Викидати не варто: що робити з яєчними жовтками – цікавий лайфхак
Скільки потрібно варити яйця / Інфографіка: Главред

Читайте також:

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Джерело матеріала
loader