Ніжна, ароматна, натуральна: рецепт домашньої ковбаски від Ектора, який легко повторити
Ніжна, ароматна, натуральна: рецепт домашньої ковбаски від Ектора, який легко повторити

Ніжна, ароматна, натуральна: рецепт домашньої ковбаски від Ектора, який легко повторити

Якщо хочеться ковбаски, але без зайвої хімії – час готувати її вдома! Шеф-кухар та суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом ніжної курячої ковбаски зі вершковим смаком. Вона настільки смачна, що магазинні варіанти після цього ви навіть дивитися не захочете.

Що знадобиться?

  • 500 г курячого філе
  • 500 г курячого фаршу
  • 1 год. л. рік
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 1 год. л. сухого часнику
  • 1 год. л. копченої паприки
  • 100 мл вершків

Домашня ковбаса, фото з вільних джерел

Спосіб приготування

  1. Дрібно поріжте куряче філе.
  2. Змішайте його з фаршем, вершками, спеціями і добре вимішайте, щоб все стало однорідним.
  3. Рукав для запікання розріжте так, щоб вийшло зручно загорнути ковбаски. Посипте його копченою паприкою.
  4. Викладіть фарш, загорніть, а краї зафіксуйте ниткою або мотузкою.
  5. Покладіть ковбаски на застелений пергаментом лист і запікайте при +180°C 40–50 хвилин.
  6. Залишіть їх ще на 30 хвилин у вимкненій духовці, щоб настоялися.

Готово!Ароматні, ніжні, з хрусткою скоринкою - такі ковбаски точно підкорять ваш стіл.

Приготуйте також козинаки, як у дитинстві: рецепт, з яким все вийде

Вам буде цікаво дізнатися, паризький сніданок можна зробити і в Україні: рецепт тостів з яблуками, краще ніж у французьких пекарнях

Читайте також, овочі допоможуть зробити чудовий десерт: рецепт морквяного торта з йогуртом та горіхами

Джерело матеріала
loader
loader