![Ніжна, ароматна, натуральна: рецепт домашньої ковбаски від Ектора, який легко повторити](https://thumbor.my.ua/Px2nluXL-7Jp1KmTTqa1QN5XPiM=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F4d6894babe692d50c3798c5b45ef7bb3.png)
Ніжна, ароматна, натуральна: рецепт домашньої ковбаски від Ектора, який легко повторити
Якщо хочеться ковбаски, але без зайвої хімії – час готувати її вдома! Шеф-кухар та суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився простим рецептом ніжної курячої ковбаски зі вершковим смаком. Вона настільки смачна, що магазинні варіанти після цього ви навіть дивитися не захочете.
Що знадобиться?
- 500 г курячого філе
- 500 г курячого фаршу
- 1 год. л. рік
- 0,5 ч. л. чорного перцю
- 1 год. л. сухого часнику
- 1 год. л. копченої паприки
- 100 мл вершків
Домашня ковбаса, фото з вільних джерел
Спосіб приготування
- Дрібно поріжте куряче філе.
- Змішайте його з фаршем, вершками, спеціями і добре вимішайте, щоб все стало однорідним.
- Рукав для запікання розріжте так, щоб вийшло зручно загорнути ковбаски. Посипте його копченою паприкою.
- Викладіть фарш, загорніть, а краї зафіксуйте ниткою або мотузкою.
- Покладіть ковбаски на застелений пергаментом лист і запікайте при +180°C 40–50 хвилин.
- Залишіть їх ще на 30 хвилин у вимкненій духовці, щоб настоялися.
Готово!Ароматні, ніжні, з хрусткою скоринкою - такі ковбаски точно підкорять ваш стіл.
Приготуйте також козинаки, як у дитинстві: рецепт, з яким все вийде
Вам буде цікаво дізнатися, паризький сніданок можна зробити і в Україні: рецепт тостів з яблуками, краще ніж у французьких пекарнях
Читайте також, овочі допоможуть зробити чудовий десерт: рецепт морквяного торта з йогуртом та горіхами
![loader](/files/images/preloader.gif)