![На свята стане у пригоді: як зробити досконалим навіть найтвердіший шматок сала](https://thumbor.my.ua/vQ4ovKJcpE42XEnsVPimx-tgLNg=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff7bfb5b6b9889d31eb24078c041072f0.jpg)
На свята стане у пригоді: як зробити досконалим навіть найтвердіший шматок сала
Інколи нам трпляється такий шматок сала, що його годі намагатися пережувати. Не варто опускати рук – є спосіб перетворити навіть його на справжній шедевр. 24 Канал пропонує зберегти підказку, якою поділився портал Ukr.Media.
Що робити з твердим шматком сала
Спочатку потрібно зчистити сіль із шматка сала та обваляти його у спеціях на свій смак. Можете підбирати суміш до власного смаку.
Будь-який шматок сала можна перетворити на шедевр / Фото Pexels
Очистіть кілька зубчиків часнику та нашпигуйте ними сало. Помістіть шматок у невелику ємність і залийте половиною склянки води. Додайте у воду два лаврових листки.
Поставте ємність у мікрохвильову піч на максимальну потужність. Готуйте 2 – 3 хвилини, потім дістаньте та дайте охолонути. Таке сало буде просто танути у роті, а суміш спецій подарує йому особливий смак.
Реберця будуть ідеальними: які секрети цього м'яса треба знати.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)