Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими
Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Рецепт ідеальних млинців на молоці: завжди виходять смачними та тонкими

Українська кулінарна блогерка показала,як просто та без зайвих клопотів приготувати смачні тоненькі млинці на молоці.

"Цьому рецепту млинців точно більше років, аніж Вам. Тому обовʼязково збережіть", – радить блогерка.

Для приготування ідеальних тоненьких млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 500 мл молока (ледь теплого)
  • 3 яйця
  • 2 ст.л. цукру
  • 1,5 склянки борошна (220 г)
  • 2-3 ст.л. олії
  • дрібка солі

Крім того, для змащення пательні під час смаження млинців нам знадобиться маленький шматочок сала або трохи вершкового масла.

Для начинки блогерка використала абрикосове варення і суміш цукру з корицею, але смачно буде з будь-якою начинкою.

Спершу в мисці змішуємо яйця з цукром і сіллю. Поступово додаємо просіяне борошно та вимішуємо тісто віничком. Слідом вливаємо ледь тепле молоко та продовжуємо вимішувати тісто до однорідності. Щоб не було грудочок, важливо змішувати інгредієнти саме в такому порядку.

У кінці додаємо олію, перемішуємо та даємо тісту для млинців відпочити хвилин 15.

Смажимо млинці на розігрітій пательні на середньому вогні приблизно при три-пʼять хвилин із кожного боку. Перед першим млинцем обовʼязково змащуємо сковороду салом чи маслом, а далі за необхідності.

"Якщо млинці підсихають по краям, то вже готову підсмажену партію можна накрити якоюсь великою ємністю, щоб вони трішки розмʼякли", – пояснила кулінар.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Джерело матеріала
loader