Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування курячого філе, яке можна подати, як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Чудова страва, яка урізноманітнює ваше меню, до того ж виходить дуже ситною.
До речі, nata.cooking рекомендує подавати таке філе під шубкою гарячим.
Куряче філе під шубкою - рецепт
Інгредієнти:
Куряче філе розріжте вздовж на дві частини, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
Відправте м'ясо у форму для запікання, змастіть олією, посипте спеціями.
Натріть відварене круто яйце, наріжте помідор на дрібні кубики, нарубайте зелень.
Пересипте підготовлені інгредієнти в загальну миску, додайте натертий твердий сир (1/3 від загальної кількості), подрібнений зубчик часнику.
Заправте все сметаною або йогуртом, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Приготовану шубку відправляємо на філе і запікаємо за температури 180 градусів 30 хвилин.
Тепер посипте сиром, що залишився, і запікайте ще 10 хвилин.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати куряче філе під шубкою:
Хто така nata.cooking?
nata.cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На nata.cooking підписані понад 40 тисяч користувачів соцмережі Instagram.
Вас може зацікавити: