Wishek є частина бренду Väderstad
Wishek є частина бренду Väderstad

Wishek є частина бренду Väderstad

За 62 роки невелике сімейне виробництво сільськогосподарської техніки із маленького села Väderstad у Швеції перетворилося на глобальну групу компаній, яка сьогодні має власні виробничі потужності з виготовлення високоефективних сільськогосподарських машин для обробітку ґрунту та сівби у 40 країнах світу.

2021 року Väderstad придбав компанію AGCO-AMITY JV LLC (компанія AAJV, Північна Дакота) і на сьогодні повністю інтегрував її у глобальну групу компаній Väderstad під назвою Väderstad Inc.

До складу компанії AAJV входять виробничі майданчики з виготовлення широкого асортименту ґрунтообробної та посівної техніки під брендами Wil-Rich, Wishek і Concord, частина із яких уже відома вітчизняним аграріям. Завдяки своїй надійності, простоті, багатофункціональності та універсальності, ця техніка є орієнтиром для більшості виробників аналогічного обладнання.

Наразі вітчизняні аграрії мають змогу замовити і перевірити на власних полях можливості техніки для основного та передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich та Wishek і по-справжньому відчути, що таке американська надійність, міцність та продуктивність.

Нові рішення для ефективного господарювання вже доступні. Звертайтеся до представників компанії Väderstad у вашому регіонів і обирайте найкращі перевірені часом та практикою агрегати.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader