Нацкешбек: українці отримали за вересень 37,2 млн грн виплат – в середньому по 57,6 грн
Нацкешбек: українці отримали за вересень 37,2 млн грн виплат – в середньому по 57,6 грн

Нацкешбек: українці отримали за вересень 37,2 млн грн виплат – в середньому по 57,6 грн

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів, що держава здійснила виплати за програмою Національного кешбеку за вересень. За перший тестовий місяць роботи програми право на виплату отримали понад 646 тис. громадян. Нагадаємо, кошти виплачуються тим учасникам, хто підключив карту для виплат та накопичив щонайменше 2 грн кешбеку – отже витратив на українські товари не менше 200 грн.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Нацкешбек: українці отримали за вересень 37,2 млн грн виплат – в середньому по 57,6 грн - Фото 1

Як заявив Федоров, загальна сума виплат за програмою Нацкешбек за підсумками вересня становить 37,2 млн грн. Отже, в середньому на одного учасника припадає виплата в сумі близько 57,6 грн. Максимальна сума виплати на одного учасника не може перевищувати 3000 грн.

Також Михайло Федоров розповів про деякі цікаві факти про роботу програми Національного кешбеку (станом на 28 жовтня):

  • Наразі вже понад 1,5 млн користувачів активували в «Дії» картки для виплат;
  • За 4 тижні жовтня вже нараховано 104,6 млн грн кешбеку. Це майже втричі більше, ніж за весь вересень;
  • Найчастіше учасники програми купують українські товари в мережах АТБ, «Сільпо», «Фора», «Аврора», Novus, Varus та «Велмарт».

Нагадаємо, програма Нацкешбеку орієнтована на підтримку українських виробників. При покупці товарів українських виробників, що включені у програму, покупцям нараховується кешбек у розмірі 10% від вартості товарів з відповідного переліку.  Максимальна сума виплат становить 3 тис. грн на місяць.

Щоб отримувати Нацкешбек від держави, необхідно:

  1. Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
  2. Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми.
  3. Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
  4. У «Дії» в розділі Сервіси обрати картку «Національний кешбек» для виплат.
Джерело матеріала
loader