РЕБи з імерсійною системою охолодження для ГУР — Фонд «Надія» передав військове обладнання
РЕБи з імерсійною системою охолодження для ГУР — Фонд «Надія» передав військове обладнання

РЕБи з імерсійною системою охолодження для ГУР — Фонд «Надія» передав військове обладнання

РЕБи з імерсійною системою охолодження, терморегуляцією та високою потужністю, швейцарські апарати для непрямого апарату серця Easy Pulse, сучасні старлінки, потужні генератори, технологічні наплічники — волонтери Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» спільно з партнерами, вчергове передали цінну допомогу Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

«Не секрет, що ворог стрімко розвивається. Тактика бою військ рф — підступна та безжальна. РЕБи, які ми передали дозволяють протистояти ворожим дронам на ширшій відстані — вони збивають сигнал, який передається супутником, і БПЛА не бачать, куди потрібно летіти», — підкреслив Валерій Дубіль.

БФ «Надія» разом з партнерами на постійній основі передає цінний вантаж для різних підрозділів ГУР та сил оборони — позашляховики, РЕБи, fpv-дрони, старлінки, «мавіки», зарядні станції та тепловізори. Всі ці речі сприяють у виконанні бойових завдань на найгарячіших ділянках фронту.

«Я щиро вірю в перемогу України та докладаю всі зусилля для підтримки наших захисників та захисниць. Ми з однодумцями системно їздимо із допомогою на лінію вогню. Днями реалізували 180-ту гуманітарну програму на Донбас. Місія «Надії» — рятувати життя. Тому сьогодні ми в ГУР із цінним вантажем. РЕБи й все, що ми з командою передали допоможуть нашим військовим», — зазначив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ «Надія» Валерій Дубіль.

БФ «Надія» 26 років підтримує незахищені верстви населення: з початком повномасштабного вторгнення рф Фонд «Надія» передає критичну медицину, а також оперативно закриває потреби військових із технікою, підтримує ВПО та людей, які опинилися в скруті.

Джерело матеріала
loader
loader