Rheinmetall розширює виробництво в Україні: БМП, ППО і не тільки
Rheinmetall розширює виробництво в Україні: БМП, ППО і не тільки

Rheinmetall розширює виробництво в Україні: БМП, ППО і не тільки

Німецький оборонний концерн Rheinmetall активно розширює свою присутність в Україні та розпочинає масштабне виробництво військової техніки та боєприпасів.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН повідомив директор компанії Армін Паппергер.

За його словами, перший завод компанії вже розпочав роботу в Україні, а другий перебуває на завершальному етапі будівництва. Концерн володіє 51% акцій спільного підприємства з українським оборонним комплексом.

"Наприкінці року ми представимо першу надсучасну бойову піхотну машину Lynx, виготовлену в Україні", – зазначив Паппергер.

Компанія також планує розширити виробничі потужності за кількома напрямками:

  • Будівництво порохового заводу
  • Створення підприємства з виробництва боєприпасів
  • Налагодження виробництва систем протиповітряної оборони

Особливу увагу Rheinmetall приділяє впровадженню стандартів НАТО у виробництві. "Спроможності порохового виробництва та боєприпасів будуть спрямовані на подвійне або навіть потрійне виробництво за стандартами НАТО. Це будуть видатні технології в майбутньому", – підкреслив директор концерну.

Концерн Rheinmetall
Концерн Rheinmetall

За словами Паппергера, компанія задоволена рівнем безпеки підприємств в Україні та проводить масштабну програму навчання персоналу.

Незважаючи на певні бюрократичні перепони, проєкт успішно розвивається, а керівництво концерну наполягає на прискоренні темпів реалізації планів.

Нові виробничі потужності включатимуть лінії з виробництва танків, артилерії та боєприпасів за найсучаснішими технологіями.

Нагадаємо, раніше Rheinmetall отримав замовлення від України на будівництво заводу боєприпасів.

Джерело матеріала
loader
loader