Ярмоленко і Піхальонок поза грою. "Динамо" — "Шахтар": подробиці матчу УПЛ
Ярмоленко і Піхальонок поза грою. "Динамо" — "Шахтар": подробиці матчу УПЛ

Ярмоленко і Піхальонок поза грою. "Динамо" — "Шахтар": подробиці матчу УПЛ

За словами тренера "Динамо" Київ Олександра Шовковського, Андрій Ярмоленко та Олександр Піхальонок не заявлені на матч із "Шахтарем", тому що продовжують відновлюватися.

"Динамо" Київ і "Шахтар" зіграють у центральному матчі 11-го туру УПЛ. Відрив між командами в турнірній таблиці — шість очок. Матч відбудеться в Києві в неділю, 27 жовтня, на стадіоні ім. Лобановського. Початок о 18:00.

Фокус веде онлайн-трансляцію матчу "Динамо" — "Шахтар".

Онлайн-трансляція "Динамо" — "Шахтар"

УПЛ. 11-й тур

Стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського

Головний арбітр: Микола Балакін, VAR: Денис Шурман

"Динамо" (Київ) — "Шахтар" (Донецьк) — 0:0

2 ГОДИНИ ДО МАТЧУ. Тренер Динамо Олександр Шовковський повідомив, що Андрій Ярмоленко та Олександр Піхальонок пропустять матч із "Шахтарем", бо продовжують відновлюватися. Максим Брагару — поза грою через дискваліфікацію.

"Динамо" — "Шахтар": де дивитися матч

Трансляцію матчу Динамо — Шахтар покажуть телеканали UPL.TV, 2+2, Megogo і YouTube-канал FootballHub.

Орієнтовні склади:

"Динамо": Георгій Бущан, Олександр Тимчик, Тарас Михавко, Денис Попов, Владислав Дубінчак, Володимир Бражко, Микола Шапаренко, Владислав Кабаєв, Назар Волошин, Віталій Буяльський, Владислав Ванат

"Шахтар": Дмитро Різник, Юхим Конопля, Валерій Бондар, Микола Матвієнко, Педринью, Дмитро Криськів, Артем Бондаренко, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Невертон, Данило Сікан.

Нагадаємо, що футболіст "Полісся" розповів зворушливу історію стосунків із дружиною. Олександр Назаренко розповів, що бувало в нього не вистачало грошей, щоб оплатити проїзд у маршрутці. Але дружина, з якою він тоді тільки зустрічався, допомогла йому фінансово.

Також повідомлялося, що "Динамо" Київ поступилося римській "Ромі" у третьому турі Ліги Європи. Єдиний гол забив Артем Довбик.

Джерело матеріала
loader