"Динамо" та "Шахтар" не визначили переможця у національному дербі
"Динамо" та "Шахтар" не визначили переможця у національному дербі

"Динамо" та "Шахтар" не визначили переможця у національному дербі

"Динамо" та "Шахтар" не визначили переможця у національному дербі

Кияни врятували нічию у більшості.

У 11-му турі української Прем'єр-ліги з футболу відбулося всеукраїнське дербі – київське "Динамо" приймало донецький "Шахтар".

Поєдинок пройшов у столиці України на стадіоні "Динамо" імені Лобановського та завершився без переможця – 1:1.

У першому таймі обидві команди створили низку потенційно небезпечних моментів, але справа до взяття воріт не дійшла. Варто відзначити удар у поперечину у виконанні вінгера донеччан Зубкова. При цьому через травму кияни втратили захисника Дениса Попова.

"Гірники" вийшли вперед на старті другого тайму: після розіграшу кутового Бущан парирував удар Егіналду, а на добиванні зіграв Бондаренко.

На 60-й хвилині "Шахтар" залишився у меншості, коли Криськів отримав пряму червону картку за грубий фол на Біловарі у центрі поля.

У більшості "Динамо" вдалося врятувати нічию ближче до кінця поєдинку. На 87-й хвилині Дубінчак навісив з лівого флангу на дальню стійку, а Караваєв ударом у дотик відправив м'яч у сітку воріт.

"Динамо" – "Шахтар" – 1:1

Голи: Караваєв, 87 – Бондаренко, 48

"Динамо": Бущан, Тимчик (Караваєв, 83), Попов (Біловар, 16), Михавко, Дубінчак, Бражко, Андрієвський (Герреро, 65), Брагару (Волошин, 46), Буяльський, Кабаєв, Ванат

"Шахтар": Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Педро Енріке, Бондаренко (Степаненко, 67), Криськів, Судаков (Марлон, 89), Зубков (Педріньйо, 67), Сікан (Траоре, 76), Егіналду (Франьїч, 89)

Попередження: Андрієвський – Зубков, Педро Енріке

Вилучення: Криськів, 60 (пряма червона)

Відеоогляд матчу

"Динамо" та "Шахтар" не визначили переможця у національному дербі - Фото 1

Нічия дозволила "Динамо" зберегти шестиочковий відрив від "Шахтаря" у турнірній таблиці УПЛ. Команда Олександра Шовковського утримує перше місце.

Українська Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 11 туру, відео голів.

Джерело матеріала
loader
loader