У США продали будинок, в якому помер Меттью Перрі
У США продали будинок, в якому помер Меттью Перрі

У США продали будинок, в якому помер Меттью Перрі

Будинок Меттью Перрі в американському Лос-Анджелесі, в якому його знайшли мертвим рік тому, було продано за більш ніж 8 мільйонів доларів. Про це повідомляє The New York Times.

За даними журналістів, власницею особняка площею 325 квадратних метрів стала Аніта Верма-Лалліан, забудовник та кінопродюсер із міста Скоттсдейл Аніта Верма-Лалліан. Повідомляється, що вона придбала цей будинок як інвестиційний об'єкт. Перрі придбав чотириспальний будинок у районі Пасіфік-Палісейдс у Лос-Анджелесі у 2020 році за 6 мільйонів доларів. Побудований у 1965 році, будинок Перрі оновив, а також додав до нього відкритий басейн.

Найбільшу популярність Перрі принесла роль у серіалі "Друзі", культовому ситкомі від NBC 90-х. На момент початку знімання йому було 24 роки, і він залишався у проєкті протягом 10 сезонів, фінальний епізод якого зібрав біля екранів понад 52 мільйони глядачів у США, ставши найпопулярнішою телевізійною подією 2000-х. Меттью Перрі помер 28 жовтня 2023 року у віці 54 років. Його тіло було виявлено у джакузі власного будинку. Згідно з висновком судмедекспертів, причиною смерті стали "сліди кетаміну" та опіоїдів, виявлені в його організмі.

  • 16 серпня американські правоохоронці затримали п'ятьох осіб, включаючи особистого помічника та двох лікарів, у справі про смерть зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі.
  • 3 жовтня каліфорнійський лікар Марк Чавес, який є одним із підозрюваних у смерті актора Меттью Перрі, визнав себе винним. На засіданні суду, що відбулося напередодні, медик уклав угоду з федеральними прокурорами, підтвердивши участь у змові з метою постачання кетаміну Перрі.
Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader