Маша Єфросиніна відповіла, де служить її чоловік і чим він займається під час війни
Маша Єфросиніна відповіла, де служить її чоловік і чим він займається під час війни

Маша Єфросиніна відповіла, де служить її чоловік і чим він займається під час війни

Ведуча також зізналася, що тримає їхнє подружнє життя у стресових умовах.

Українська ведуча Маша Єфросиніна вперше за тривалий час розповіла про чоловіка-воїна Тимура Хромаєва та його службу в ЗСУ.

Знаменитість розповіла, що зараз її коханий обіймає посаду заступника командира роти з озброєння в київському підрозділі. За словами Маші, бачитися їм вдається доволі рідко. Проте подружжя все ж знаходить способи, як зберігати свої почуття. Зокрема, Єфросиніна говорить, що її чоловік попри втому й стрес знаходить правильні слова у необхідний момент. І додає, що їхній злагоді під час війни також сприяє досвід пережитих попередніх криз.

"Він закріплений за київським підрозділом і наразі вже є замісником командира роти по озброєнню. Тому він іноді приїжджає, приймає озброєння. На превеликий жаль я рідко бачу Тімура. Мені мало. Кожного разу йому вистачає сил поговорити зі мною, коли він бачить, що я "пливу". Він тримає мене. Ми проходимо через це майже третій рік. Саме тому що цьому передувало 19 років подружнього життя й різних періодів. І сьогодні я вже цим періодам і кризам вдячна. Зараз нас тримає виключно цей досвід і наша близькість", - поділилася Маша в коментарі "Неймовірній правді про зірок".

  • Дружина Андрія Бєднякова вперше висловилася про їхнє розлучення: "Це було моє рішення"
  • Будинок покійного Меттью Перрі у США продали за приголомшливу суму – подробиці
  • Відома ведуча звернулася до російськомовних українців і зробила важливу заяву: "Ми були шоковані"
Джерело матеріала
loader