«Кого чекаєм?»: GEREGA презентує новий ліричний трек
«Кого чекаєм?»: GEREGA презентує новий ліричний трек

«Кого чекаєм?»: GEREGA презентує новий ліричний трек

Українська співачка Представниця GEREGA занурює слухачів в осінню лірику та презентує нову композицію «Кого чекаєм?». Поп-рок виконавиця, яка любить експериментувати, на цей раз надала перевагу глибоким роздумам під гітару.

За словами GEREGA, пісня «Кого чекаєм?» — дуже змістовна та сповнена сенсами. Вона відгукнеться тим, хто глибоко занурюється в тексти та відчуває композицію цілісно та кожною клітинкою свого тіла.

«Часто люди, порівнюючи себе з іншими, ставлять чомусь на собі клеймо, що вони нещасні. Проте й самі інколи не знають, чого хочуть від життя. Бо весь час в погоні за щастям інших. Насправді пісня «Кого чекаєм?» багатогранна і її можна розбирати навіть по рядкам», — відверто поділилася GEREGA.

 

У свої 16 GEREGA намагається авторською творчістю залучити слухачів не просто отримувати насолоду від музики, а й задумуватися над життєвими речами. Зізнається, що пише багато, проте для того, аби наважитися поділитися своєю глибинною творчістю – потрібний час.

«Я не можу сказати, що на пісні мене надихає якась певна подія або ситуація. Часто вони є наслідком вже пережитих емоцій. «Кого чекаєм?» була написана десь пів року тому. Я відклала текст, оскільки думала, що його можуть неправильно інтерпретувати.  Проте згодом зрозуміла: кожний тут почує, що захоче», — підкреслила співачка.

Джерело матеріала
loader