Apple нібито тестує додаток для контролю рівня цукру в крові
Apple нібито тестує додаток для контролю рівня цукру в крові

Apple нібито тестує додаток для контролю рівня цукру в крові

У своєму останньому звіті Марк Гурман з Bloomberg стверджує, що Apple тестує програму для моніторингу рівня цукру в крові, розроблену для того, щоб допомогти людям із переддіабетом краще контролювати своє здоров’я та рівень цукру. Ходять чутки, що Apple працює над неінвазивним додатком для моніторингу рівня глюкози в крові, і тепер з’являється більше доказів цієї роботи.

Гурман, посилаючись на анонімні джерела Apple (які побажали залишитися анонімними, оскільки проект є таємницею), стверджує, що Apple тестувала додаток на певних співробітниках. Цих співробітників попросили підтвердити, що у них переддіабет, за допомогою аналізу крові, відстежуючи рівень цукру в крові за допомогою різних пристроїв, доступних на ринку. Аналіз крові підтвердив, що вони зараз не хворіють на діабет, але мають підвищений ризик розвитку діабету 2 типу.

Хоча ліків від діабету не існує, оскільки його можна лише контролювати, переддіабет можна скасувати за допомогою дієти та належних фізичних вправ. Саме тут запрацює програма Apple для моніторингу рівня цукру в крові, яка допоможе користувачам побачити, як вибір їжі може вплинути на рівень цукру, щоб вони могли вибрати більш здорову їжу, щоб уникнути раптових стрибків цукру в крові.

Повідомляється, що Apple «не планує випускати програму, а скоріше «врешті-решт інтегрувати технологію в майбутні продукти для здоров’я», такі як неінвазивний трекер рівня цукру в крові. У звіті також зазначається, що неінвазивний датчик рівня глюкози в крові Apple буде випромінювати лазерне світло. в шкіру та виміряти кількість глюкози в крові.

Початкові версії цієї технології нібито попереджають користувачів, якщо у них є переддіабет, а пізніші версії допомагатимуть їм із конкретними показаннями рівня цукру в крові. Apple нібито досягла значних успіхів у розвитку цієї технології, але вона все ще за милі від готовності до ринку. Що стосується поточної ситуації, Гурман зазначає, що Apple призупинила тестування програми, щоб зосередитися на інших функціях здоров’я.

Джерело матеріала
loader
loader