Zeekr показав футуристичний мінівен Mix
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix

Китайська компанія Zeekr, яка входить до складу холдингу Geely, вже має у своїй гамі стильний мінівен 009, але машини цього класу мають хороший попит. Тому компанія підготувала нову стильну та практичну модель під назвою Mix.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 1

Як і вся продукція бренду Zeekr, новинка привертає увагу нетривіальним дизайном. Стильний обтічний кузов натхненний виглядом космічної станції Tiangong. Автомобіль отримав широкі зсувні бічні двері та великий панорамний дах, який робить місткий 5-місний салон візуально ще більш просторим. Що стосується розмірів, Mix має довжину 4688 мм, ширину 1995 мм та висоту 1775 мм, а колісна база досягає 3008 мм.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 2

Серед оригінальних особливостей новинки – висувні дверні ручки, прихований задній двірник, а також великі 19 або 20-дюймові колісні диски. Унікальні подвійні розсувні двері забезпечують широкий отвір величиною 1480 мм. Щоб забезпечити жорсткість конструкції за відсутності традиційної центральної стійки, у двері вбудовані два надміцні сталеві каркаси.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 3
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 4
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 5
/
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 6
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 7
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 8

Однією із родзинок новинки від Zeekr є фронтальна світлова панель Stargate шириною 2413 мм, що складається з 1960 світлодіодів. Він може використовуватися не тільки як традиційне джерело освітлення, але і для відображення різноманітних повідомлень та графічних образів.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 9
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 10
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 11
/
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 12
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 13
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 14

Творці моделі постаралися зробити інтер’єр машини максимально комфортним та забезпечити «гостину домашню атмосферу». До послуг водія та його супутників передня панель із 13-дюймовою цифровою шкалою приладів та 15-дюймовим сенсорним екраном інфо-розважальної системи.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 15
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 16
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 17
/
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 18
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 19
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 20

Передні крісла з електроприводом можуть повертатись на 90 або 180 градусів. Вони обтягнуті шкірою Nappa та оснащені функціями підігріву, вентиляції та масажу. Передні сидіння розділені електричною центральною багатофункціональною консоллю, яку можна переміщати вперед-назад напрямною довжиною 2 м. Вона може бути оснащена холодильником, а також асортиментом аксесуарів, включаючи великі та маленькі столики. Задні сидіння мають підігрів, вентиляцію та масаж, а також підставки для ніг з електроприводами.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 21
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 22
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 23
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 24
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 25
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 26
/
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 27
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 28
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 29
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 30
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 31
Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 32

Серед інших особливостей – рівна підлога в салоні, оббивка стелі з мікрофібри та аудіосистема з 21 динаміком. Мешканці салону зможуть скористатися бездротовою зарядкою для смартфона потужністю 50 Вт, системою ароматизації та просторим вантажним відсіком об’ємом 568 л та розеткою 220 В.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 33

Mix побудований на модельній архітектурі SEA-M та оснащений бортовою системою на 800 В. Покупці зможуть обирати між двома різними акумуляторними батареями. Найменша з них – літій-залізо-фосфатна місткістю 76 кВт-год, яка забезпечує запас ходу за циклом CLTC до 550 км. На зарядку від 10 до 80% їй знадобиться лише 10 хвилин.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 34

Як альтернатива пропонується нікель-марганцево-кобальтовий акумулятор місткістю 102 кВт-год, який дозволяє подолати без зупинки понад 700 км. 15-хвилинна зарядка на швидкісній станції може забезпечити до 500 км пробігу. Двигун потужністю 310 кВт/421 к.с. та крутним моментом 440 Нм дозволяють мінівен розганятися від 0 до 100 км/год за 6,8 секунди.

Zeekr показав футуристичний мінівен Mix - Фото 35

До списку ADAS входять адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного паркування та попередження про сліпі зони, камери кругового огляду та інші електронні помічники водія. Mix також оснащений лазерним лідером, а як опція пропонується система High-Speed ​​Autonomous Pilot Assist. Ціна на мінівен Zeekr Mix починається в Китаї з 279 900 єн ($39 315).

Джерело матеріала
loader
loader