"Проклятий" будинок Майка Тайсона перетворили на церкву: який він мав вигляд
"Проклятий" будинок Майка Тайсона перетворили на церкву: який він мав вигляд

"Проклятий" будинок Майка Тайсона перетворили на церкву: який він мав вигляд

Маєток, куплений Тайсоном, площею 2322 квадратних метри був побудований у 1979 році місцевим політиком Тедом Ванеллі, який пізніше був ув'язнений за звинуваченнями в корупції, пише Yahoo.

Коротка історія будинку Тайсона

Колишній чемпіон у важкій вазі не пошкодував коштів на чудовий маєток із п’ятьма спальнями, величезним басейном, двома масивними кухнями, трьома клітинами для дорогих бенгальських тигрів Тайсона, великою кількістю мармуру, кришталевими люстрами та килимами з принтом зебри.

Покинутий будинок Залізного Майка / Фото Johnny Joo Photography

Чи особняк проклятий, чи ні, невідомо, але так вийшло, що троє його власників опинилися за ґратами. У 1992 році Тайсон провів три роки у в'язниці. Після звільнення в 1995 році проблемний боксер повернувся жити у цей маєток.

Потопаючи в боргах через свій марнотратний спосіб життя, колишній арештант продав нерухомість у 1999 році магнату Полу Монеа за 1,3 мільйона доларів отримавши від угоди чималий прибуток.

Як і колишні власники маєтку, Монеа також опинився за ґратами – його ув'язнили у 2007 році за відмивання грошей.

Особняк знову конфіскували і він занепав, поки його не продали у 2010 році на черговому аукціоні шерифа підприємцю Рону Хемельгарну, власнику фітнес-клубу та автогоночної команди.

Багато з обладнання та меблів було демонтовано, але деякі, включаючи ванну Тайсона, яка, за чутками, коштувала 2 мільйони доларів, залишилися недоторканими. Хемельгарн так і не жив у маєтку, але відновив частину власності.

ванна тайсора

Ванна Тайсона / Фото Johnny Joo Photography

У 2014 році маєток був переданий Церкві Святині Живого Слова, і зараз служить базою релігійної громади та головним місцем поклоніння. Як і багато покинутих розкішних будинків, цей маєток, безсумнівно, зберігає безліч таємниць.

Затіяли ремонт і шукаєте надійного мебляра у своєму місті? З цим допоможе Viyar Bazar! Унікальний сервіс пропонує понад 1800 перевірених спеціалістів з усієї України з портфоліо та відгуками. Відтак, кожен зможе знайти “свого” майстра, який допоможе втілити задум в життя.

церква

Колишній особняк Майка Тайсона був перетворений на церкву / Фото imgur

дім тайсона

Церква перетворила клітки з тиграми Тайсона на павільйон / Фото скриншот

будинок тайсона

Дім болю тепер став притулком Господа / Фото скриншот

басейн

З того часу напівзруйнований басейн перетворили на святилище / Фото imgur

мармур

Мармуровий інтер'єр був у занедбаному стані / Фото imgur

Джерело матеріала
loader
loader