Атака дронів на Київщину: стали відомі наслідки
Атака дронів на Київщину: стали відомі наслідки

Атака дронів на Київщину: стали відомі наслідки


У Київській області уламки безпілотників пошкодили вікна у двох підприємствах і трансформатор.


Внаслідок падіння уламків збитих російських безпілотників у Київській області пошкоджений трансформатор і вікна у будівлях двох підприємств. Про це очільник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook у четвер, 24 жовтня.
 
“В одному з районів Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей є незначні пошкодження вікон в будівлях двох підприємств. Крім того, сталося пошкодження корпусу трансформатора та загорання трав’яного настилу. Пожежа ліквідована”, – написав він.
 
За словами Кравченка, через російську дронову атаку тривогу в області оголошували двічі за ніч, загалом вона тривала більше дев’яти годин.
 
“В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає”, – додав голова ОВА.
Атака дронів на Київщину: стали відомі наслідки - Фото 1
В одному з районів Київської області впали уламки збитих дронів

Нагадаємо, протягом ночі у Києві повітряна тривога оголошувалася тричі та сумарно тривала майже шість годин. Сили ППО знешкодили усі дрони, які загрожували столиці.

Загалом у ніч проти 24 жовтня Росія атакувала Україну чотирма ракетами та 50 дронами, збито 40 безпілотників, а ракети не досягли цілей.



Теги за темою
Київська область
Джерело матеріала
loader
loader