Нацрада оголосила три нові конкурси
Нацрада оголосила три нові конкурси

Нацрада оголосила три нові конкурси

Також регулятор призначив дату радіоконкурсу на частоту у Черкаській області та скасував конкурс у Вінницькій області.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила три нові конкурси на радіо та телемовлення. Такі рішення регулятор прийняв на засіданні 24 жовтня.

Призначені такі конкурси:

  • на вільних радіоканалах для розвитку загальнонаціональних і регіональних мереж у Запорізькій і Львівській областях. – Пропонуються частоти 105,1 МГц у м. Запоріжжі та 92,1 МГц – м. Шептицькому;
  • на вільному каналі на 43 ТВК (1 програма) ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі стандарту DVB-T місцевої категорії у Києві;
  • на вільному каналі (програмі) мовлення ефірної багатоканальної електронної комунікаційної мережі МХ-5 у стандарті DVB-T2 (MPEG-4) місцевої/регіональної територіальної категорії у Запоріжжі.

Окрім цього Нацрада призначила дату конкурсу на мовлення на частоті 106,4 МГц у Кам’янці Черкаської області. Він відбудеться 7 листопада. До участі у конкурсі допущено дві компанії з Черкащини:

  • КО «Голос Городищини» Городищенської міської ради, м. Городище;
  • ТОВ «Телерадіокомпанія «Магніт», м. Канів.

Також регулятор скасував конкурс на мовлення з використанням радіочастотного спектра у вільних відрізках часу на частоті 68,12 МГц у с. Яришівці Вінницької області.бо ніхто не подав заявку на участь у ньому.

Фото: сайт Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader