Критики передумали: третій «Веном» оцінили у 38% на Rotten Tomatoes, як «заштампований і нудний» фільм
Критики передумали: третій «Веном» оцінили у 38% на Rotten Tomatoes, як «заштампований і нудний» фільм

Критики передумали: третій «Веном» оцінили у 38% на Rotten Tomatoes, як «заштампований і нудний» фільм

Попри те, що початкові реакції на «Веном: Останній танець» були здебільшого позитивними, перші оцінки на сайтах-агрегаторах рецензій нівелювали цей результат.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Критики передумали: третій «Веном» оцінили у 38% на Rotten Tomatoes, як «заштампований і нудний» фільм - Фото 1

Так, на Rotten Tomatoes критики оцінили стрічку у скромні 38% (на основі 69 відгуків), а на Metacritic — у 42 бали зі 100 (на основі 30 відгуків). У рецензіях третій «Веном» називають «заштампованим, виснажливим та нудним».

1Критики передумали: третій «Веном» оцінили у 38% на Rotten Tomatoes, як «заштампований і нудний» фільм - Фото 3

Ось деякі з цитат:

  • Джим Шембрі, кінокритик: «Все виглядає і звучить однаково в тому, що є штампованим попкорном, який вбиває час. Цілком прийнятно, але дизайни створінь виглядають надто знайомими».
  • Аві Офер, NYC Movie Guru: «Виснажливий безлад з сумнівним редагуванням, сміху та хвилювання не вистачає».
  • Пітер Грей, The AU Review: «Надто дурний, щоб створити емоційну вагу, якої він прагне».
  • Брендон Евері, Just My Opinion Reviews: «”Веном: Останній танець” — це весела, дика, гаряча місія. Занадто багато сюжету, який не пояснюється. Події відбуваються випадково, з великою екшен-сценою наприкінці».
  • Карла Хей, Culture Mix: «”Веном: Останній танець” зроблений настільки неохайно і нецікаво, що стає прикладом продовження, яке не повинно існувати. Талановиті актори застрягли в цьому нудному та передбачуваному фільмі за коміксами».

Такі оцінки дещо дивують, зважаючи на перші реакції журналістів профільних видань, які заявляли, що третій «Веном» — «кращий фільм у франшизі» і має «божевільний фінал». Що ж, доведеться зачекати на реакцію аудиторії та касові результати, які підтвердять чи спростують слова тих, чи інших критиків.

«Веном: Останній танець» — це фінальний фільм трилогії про симбіота та його носія Едді Брока. Згідно з офіційним синопсисом, головним героям доведеться ризикнути своїм зв’язком заради порятунку планети. Окрім Тома Гарді у фільмі зіграли Чиветел Еджіофор, Джуно Темпл, Ріс Іванс, Пеггі Лу, Аланна Убах і Стівен Грем. Келлі Марсел, яка написала та продюсувала перші два фільми про «Венома», зняла «Останній танець» за власним сценарієм, тоді як Гарді виступає ще й в ролі виконавчого продюсера і розробника історії.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader