Капітан чоловічої збірної України з біатлону візьме участь у Різдвяній гонці 2024
Капітан чоловічої збірної України з біатлону візьме участь у Різдвяній гонці 2024

Капітан чоловічої збірної України з біатлону візьме участь у Різдвяній гонці 2024

Від України на Різдвяній гонці 2024 буде змагатись капітан чоловічої збірної Дмитро Підручний. Про це біатлоніст розповів у інтерв’ю Чемпіону.

Підручний на Різдвяній гонці

Український біатлоніст та капітан чоловічої національної команди Дмитро Підручний візьме участь у шоу-змаганні, яке відбудеться у Гельзенкірхені на стадіоні "Фельтінс Арена".

Так, планую виступити на Різдвяній гонці,
– сказав Підручний.

На питання про те, хто складе пару українському біатлоністу на Різдвяній гонці 2024 Підручний сказав, що в нього немає такої інформації.

Нагадаємо, що у 2023 році на Різвдяній гонці Дмитро Підручний виступав разом із Юлією Джимою. Тоді пара українських біатлоністів посіла п'яте місце на змаганнях.

Зазначимо, що Україна бере участь у Різдвяній гонці протягом 15 років. У 2008 та 2015 роках українські біатлоністи перемагали на перегонах.

Нещодавно організатори шоу-змагання оприлюднили шосту пару учасників. Участь візьмуть Маркета Давідова та Міхал Крчмарж із Чехії.

До цього свою участь підтвердили німецькі біатлоністи Ванесса Фогт та Юстус Штрелоу, також Анна Гандлер та Сімон Едер із Австрії, норвежці Інгрід Тандервольд і Стурла Легред та учасники із Швеції – Анна Магнуссон та Єспер Нелін.

Головними дієвими особами Різдвяної гонки 2024 будуть французькі біатлоністи Жюлія Сімон та Фаб'єн Клод, які перемагали у 2022 та 2023 роках. Вони спробують здобути унікальне досягнення, адже ніхто не вигравав Різдвяну гонку тричі поспіль.

Джерело матеріала
loader
loader