Armor Mini 20 Pro повертає компактні смартфони на ринок
Armor Mini 20 Pro повертає компактні смартфони на ринок

Armor Mini 20 Pro повертає компактні смартфони на ринок

Останніми роками на ринку смартфонів спостерігається тенденція до збільшення розмірів дисплеїв, однак деякі користувачі все ще шукають компактні моделі. У цьому контексті варто звернути увагу на Armor Mini 20 Pro, який став яскравим представником невеликих пристроїв, пише Gizmochina.

Armor Mini 20 Pro відзначається своєю компактністю, маючи IPS-екран з діагоналлю 4,7 дюйма, роздільною здатністю 1600 x 720 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. Дисплей покритий загартованим склом Gorilla Glass Victus, що підвищує його міцність.

За продуктивність відповідає процесор MediaTek Dimensity 6300, доповнений 8 ГБ оперативної пам’яті. Це забезпечує пристрою достатню потужність для роботи в сучасних умовах.

Смартфон також призначений для експлуатації в складних умовах: він має захист за стандартами IP68, IP69 та MIL-STD-810H, що гарантує повну пило- та водонепроникність, а також підвищену міцність корпусу. Armor Mini 20 Pro також обладнаний камерою нічного бачення на 64 Мп, що дозволяє робити якісні знімки навіть у повній темряві.

Що стосується автономності, то тут Armor Mini 20 Pro також показує хороші результати: завдяки акумулятору ємністю 6200 мАг і невисокій роздільній здатності дисплея, він забезпечує тривалу роботу без підзарядки. Підтримка швидкої зарядки 33 Вт додатково покращує зручність використання.

Armor Mini 20 Pro вже доступний для покупки на Aliexpress за ціною $250. У світі, де великі дисплеї стали нормою, цей компактний смартфон може стати чудовим вибором для тих, хто цінує зручність і витривалість.

Джерело матеріала
loader