Шанс для Барселони: зірка Реала не допоможе "вершковим" у Ель-Класіко
Шанс для Барселони: зірка Реала не допоможе "вершковим" у Ель-Класіко

Шанс для Барселони: зірка Реала не допоможе "вершковим" у Ель-Класіко

"Королівський клуб" напередодні одного із найважливіших поєдинків у новому сезоні втратив важливого гравця. Бразильський вінгер "вершкових" отримав травму під час матчу Ліги чемпіонів-2024/2025, про це повідомляє AS.

Що сталось із Родріго

Зірковий футболіст "галактікос" отримав пошкодження під час матчу третього туру Ліги чемпіонів сезону-2024/2025 проти Боруссії Дортмунд. На 85-й хвилині матчу Родріго Гоєс був вимушений покинути поле.

Лікарі мадридців діагностували у бразильця – пошкодження задньої поверхні стегна. 23 жовтня гравець "вершкових" пройде повне обстеження, а 24 жовтня йому зроблять МРТ.

М'язова травма. Він зробив стрімкий ривок перед третім голом. Шкода, але що є, те є,
– прокоментував Анчелотті.

Зазначимо, що Родріго є важливим гравцем для Реала, адже бразилець приклав руку до багатьох успіхів "Королівського клубу" за останні роки. Варто зазначити, хоча б півфінал на "Сантьяго Бернабеу" проти Манчестер Сіті у 2022 році.

Коли шансів на прохід майже не було, а до кінця матчу залишались лічені хвилини на полі з'явився Родріго. Бразилець за дві хвилини оформив дубль та перевів матч в екстратайми, де "галактікос" взяли верх та вийшли до переможного фіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що найбільше протистояння у футбольному світі відбудеться у суботу, 26 жовтня. В цей вечір світ поділиться на дві частини – "вершкову" та "синьо-гранатову".

Найзапекліше протистояння Іспанії відбудеться в Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" у самому серці "Королівського клубу". Свисток рефері про початок Ель-Класіко пролунає о 22:00 (за київським часом).

Джерело матеріала
loader